Osaajia moderneihin teknologioihin

Rekrytoimme tiimiisi alan osaajat haluamaltasi toimialalta ja lisäkoulutamme heistä valittujen teknologioiden huippuja.

Mikä on Elevated?

Työmarkkinat elävät koko ajan ja tietyistä osaajista on aina pulaa ja joitakin osaajia ei edes ole saatavilla työmarkkinoilta. Tähän ongelmaan Elevated on tehokas ja mutkaton tapa yrityksille löytää ja kasvattaa näitä osaajia, joita ei tavanomaisilla rekrytointimenetelmillä ole saatavilla. 

Varsinaisen rekrytointiprosessin voitte jättää meidän huoleksi, kun ensin määritellään tarkasti, millaisia osaajia juuri te olette etsimässä. Me hoidamme sitten markkinoinnin, hakijaevaluoinnin ja koulutussuunnittelun ja te voitte keskittyä sillä välin tuloksen tekemiseen. Teidän panostanne tarvitaan seuraavan kerran hakijoiden haastatteluissa, joihin me olemme esivalinneet teille mielestämme parhaat kandidaatit. 

Millaisiin rooleihin Elevated sitten soveltuu? Periaatteessa ihan mihin vaan, mutta työmarkkinasta johtuen olemme tehneet enimmäkseen teknisiin rooleihin keskittyneitä toteutuksia. 

Kiinnostuitko? Olethan meihin yhteydessä ja kerromme mieluusti lisää. 

Lisätietoa Elevated-koulutuksista

Elevated-koulutuskokonaisuudet räätälöidään aina yhteistyössä ohjelmaan osallistuvan yrityksen kanssa. 

Kuinka ohjelma etenee?

1. Suunnittelu ja ohjelman valmistelu

Ohjelma suunnitellaan yhdessä asiakasyrityksen kanssa ja räätälöidään tarpeita vastaavaksi.

2. Markkinointi ja rekrytointi

Markkinointikampanja sekä rekrytointiprosessi kestävät 4-6 viikkoa, jonka aikana Barona IT esittelee asiakasyritykselle potentiaaliset osaajat.

3. Valinnat ja työsuhteiden aloitus

Asiakasyritys haastattelee ja valitsee ohjelmaan osallistuvat henkilöt. Henkilöt rekrytoituvat joko Barona IT:lle tai suoraan asiakkaalle.

4. Koulutukset

Barona IT vastaa koulutusten koordinoinnista sekä järjestämisestä yhdessä valittujen kouluttajien kanssa. Koulutusaikataulusta sovitaan asiakkaan kanssa.

5. Ohjelman päättyminen

Koulutusohjelman päätteeksi rekrytoidut henkilöt jatkavat työskentelyä asiakasyrityksessä, sopimuksen mukaisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Hinnoittelu perustuu ennalta sovittuun tuntihintaan ja palkka laskutetaan toteuman mukaan kerran kuukaudessa.

Lopulliset hinnat tarkennetaan kun lopullinen koulutussisältö vahvistetaan. 

Tuntihinta pitää sisällään: Osallistujien palkat ja näihin liittyvät sivukulut , työntekijöiden vakuutukset , työterveyshuollon , rekrytointiprosessin ja kaiken rekrytointiin liittyvän työn , työsuhteen hallinnan ja tuen, koulutussuunnittelun ja toteutuksen , rekrytointimarkkinoinnin suunnittelun, toteutuksen ja seurannan .

Ohjelmat sopivat hyvin yrityksille, jotka etsivät tiimeihinsä valmiita ohjelmistokehittäjiä tai vastaavia IT-alan ammattilaisia. Ohjelman minimi ryhmäkoko on 3 henkilöä.

Ohjelmat on suunnattu henkilöille, jotka ovat jo työskennelleet ohjelmistokehityksen tai muiden teknisten IT-alan työtehtävien parissa. Valitut henkilöt ovat osaavia ohjelmistokehittäjiä tai IT-alan ammattilaisia, jotka etsivät uusia haasteita sekä haluavat kehittää omaa teknistä osaamistaan.

Ohjelmat sopivat hyvin kokeneempienkin ohjelmistokehittäjien ja IT-alan ammattilaisten kouluttamiseen ja rekrytointiin.

Intensiivikoulutus kestää seitsemästä päivästä kolmeen viikkoon riippuen koulutuskokonaisuuksien määrästä. Valitut henkilöt ovat kuitenkin lähtötasoltaan jo ohjelmointityöhön tai valittavaan rooliin soveltuvia, mutta intensiivikurssin jälkeen henkilöillä on kyvykkyydet toimia asiakkaan tuottavissa tiimeissä ja asiakasprojekteissa uusilla teknologioilla.

Koulutukseen valitut henkilöt tekevät työsopimuksen Barona IT:n kanssa, ohjelman jälkeen osaajien on tarkoitus rekrytoitua yhteistyöyrityksiin. Ohjelma kestää kokonaisuutena kuudesta kuukaudesta 12 kuukauteen. Ohjelma voidaan toteuttaa myös suorarekrytointina, joka vaikuttaa hinnoitteluun.

Ohjelman päättymisen jälkeen henkilöiden on tarkoitus rekrytoitua yhteistyöyrityksiin, jossa työssäoppiminen on koulutuksen aikana suoritettu.