Koulutusta moderneihin teknologioihin

Rekrytoimme tiimiisi alan osaajat haluamaltasi toimialalta ja lisäkoulutamme heistä valittujen teknologioiden huippuja.

Mikä on Elevated?

Elevated on keino rekrytoida valmiita IT-alan ammattilaisia ja lisäkouluttaa heidän osaaminen täsmäämään organisaatiosi tarpeita vastaaviksi.

Koulutuksemme päivittävät ohjelmistokehittäjien, teknisten asiantuntijoiden tai eri toimialojen substanssiosaajien osaamisen yritysten tarpeita vastaaviksi.

Elevated tarjoaa siis yrityksille uuden tavan rekrytoida niin kokeneita kuin uransa alkupuolella olevia asiantuntijoita.

Mukana alan parhaat kouluttajat Suomesta ja maailmalta!

Kouluttajakumppaneina aina osaamisalueen/teknologian huippukouluttajat mm. Wunderdog, PolarSquad, Fraktio ja Thoughtram. Koulutukset räätälöidään yrityksen tarpeiden perusteella ja koulutusten järjestämisestä vastaa Barona IT.

Esimerkkejä koulutuskokonaisuuksista

Valitse valmis kokonaisuus tai räätälöidään tarpeeseenne paremmin sopiva ratkaisu. Me Barona IT:llä huolehdimme kaikesta puolestasi.

Moderni verkkopalvelukehitys

  • Ohjelmaan rekrytoitaville lisäkoulutetaan modernin verkkopalvelukehityksen edellyttämät teknologiat ja menetelmät.
  • Kokonaisuus koostuu modernista front end-, back end- ja rajapintakehityksestä. Koulutettavat teknologiat ja koulutusten sisällöt voidaan räätälöidään yrityksen tarpeen mukaiseksi.

Pilviteknologiat (AWS)

  • Ohjelmaan rekrytoitaville lisäkoulutetaan modernin pilvikehityksen edellyttämät teknologiat ja menetelmät.
  • Ohjelmassa koulutetaan AWS-pilviteknologioita ohjelmistokehittäjän tai infra-asiantuntijan näkökulmasta. Ohjelmaan sisältyy AWS-sertifiointi.

Pilviteknologiat (Azure)

  • Ohjelmaan rekrytoitaville lisäkoulutetaan modernin pilvikehityksen edellyttämät teknologiat ja menetelmät.
  • Ohjelmassa koulutetaan Azure-pilviteknologioita ohjelmistokehittäjän, infra-asiantuntijan, tietoturva-asiantuntijan tai datan hallintaan liittyvien roolien näkökulmasta. Ohjelmaan sisältyy sertifiointi.

Elevated – ohjelma voidaan rakentaa myös niin, että etsimme yritykseesi tietyn toimialan substanssiosaajia ja lisäkoulutamme heille tarvittavan teknologiaosaamisen. Esimerkiksi taloushallinnon ammattilaisista Dynamics 365 Finance -konsultteja.

Kuinka ohjelma etenee?

1. Suunnittelu ja ohjelman valmistelu

Ohjelma suunnitellaan yhdessä asiakasyrityksen kanssa ja räätälöidään tarpeita vastaavaksi.

2. Markkinointi ja rekrytointi

Markkinointikampanja sekä rekrytointiprosessi kestävät 4-6 viikkoa, jonka aikana Barona IT esittelee asiakasyritykselle potentiaaliset osaajat.

3. Valinnat ja työsuhteiden aloitus

Asiakas haastattelee ja valitsee ohjelmaan osallistuvat henkilöt. Henkilöt rekrytoituvat joko Barona IT:lle tai suoraan asiakkaalle.

4. Koulutukset

Barona IT vastaa koulutusten koordinoinnista sekä järjestämisestä yhdessä valittujen kouluttajien kanssa. Koulutusaikataulusta sovitaan asiakkaan kanssa.

5. Ohjelman päättyminen

Koulutusohjelman päätteeksi rekrytoidut henkilöt jatkavat asiakkaalla työskentelyä sopimuksen mukaisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Hinnoittelu perustuu ennalta sovittuun tuntihintaan ja palkka laskutetaan toteuman mukaan kerran kuukaudessa.

Lopulliset hinnat tarkennetaan kun lopullinen koulutussisältö vahvistetaan. 

Tuntihinta pitää sisällään: Osallistujien palkat ja näihin liittyvät sivukulut , työntekijöiden vakuutukset , työterveyshuollon , rekrytointiprosessin ja kaiken rekrytointiin liittyvän työn , työsuhteen hallinnan ja tuen, koulutussuunnittelun ja toteutuksen , rekrytointimarkkinoinnin suunnittelun, toteutuksen ja seurannan .

Ohjelmat sopivat hyvin yrityksille, jotka etsivät tiimeihinsä valmiita ohjelmistokehittäjiä tai vastaavia IT-alan ammattilaisia. Ohjelmaan voidaan ottaa mukaan 1-15 osallistujaa.

Ohjelmat on suunnattu henkilöille, jotka ovat jo työskennelleet ohjelmistokehityksen tai muiden teknisten IT-alan työtehtävien parissa. Valitut henkilöt ovat osaavia ohjelmistokehittäjiä tai IT-alan ammattilaisia, jotka etsivät uusia haasteita sekä haluavat kehittää omaa teknistä osaamistaan.

Ohjelmat sopivat hyvin kokeneempienkin ohjelmistokehittäjien ja IT-alan ammattilaisten kouluttamiseen ja rekrytointiin.

Intensiivikoulutus kestää seitsemästä päivästä kolmeen viikkoon riippuen koulutuskokonaisuuksien määrästä. Valitut henkilöt ovat kuitenkin lähtötasoltaan jo ohjelmointityöhön tai valittavaan rooliin soveltuvia, mutta intensiivikurssin jälkeen henkilöillä on kyvykkyydet toimia asiakkaan tuottavissa tiimeissä ja asiakasprojekteissa uusilla teknologioilla.

Koulutukseen valitut henkilöt tekevät työsopimuksen Barona IT:n kanssa, ohjelman jälkeen osaajien on tarkoitus rekrytoitua yhteistyöyrityksiin. Ohjelma kestää kokonaisuutena kuudesta kuukaudesta 12 kuukauteen. Ohjelma voidaan toteuttaa myös suorarekrytointina, joka vaikuttaa hinnoitteluun.

Ohjelman päättymisen jälkeen henkilöiden on tarkoitus rekrytoitua yhteistyöyrityksiin, jossa työssäoppiminen on koulutuksen aikana suoritettu.

Ota yhteyttä

Janne Länsisyrjä

  • Myynti ja ohjelmien hallinointi
  • 0405431684

Janne Muurinen

  • Myynti ja sopimukset
  • 0400367344