Koulutusta moderneihin teknologioihin

Elevated–ohjelmien tavoitteena on päivittää ohjelmistokehittäjien sekä teknisten asiantuntijoiden osaamista yritysten muuttuviin tarpeisiin.

Mikä on Elevated?

Elevated on väylä uudelle työuralle ohjelman tarjoaman täsmäkoulutuksen ja työssäoppimisen avulla. Elevated on saumaton tapa siirtyä niihin työtehtäviin, joista olet haaveillut jo jonkin aikaa.

Ohjelmistokehittäjille ja teknisille asiantuntijoille ohjelmat tarjoavat mahdollisuuden lisätä teknologiaosaamistaan intensiivisen koulutuksen avulla ja päästä töihin mielenkiintoisiin tehtäviin uudelle uralle. Haettavien roolien määrä ja kirjo vaihtelevat hyvinkin paljon ohjelmien kesken.

Elevatedissa meillä on aina valmiina asiakasyritys, joka hakee uusia motivoituneita osaajia erilaisiin rooleihin. Sinun ei tarvitse siten murehtia yrityspaikan etsimisestä.

Ohjelman aikana pääset nauttimaan samantasoista palkkaa kuin vanhassa työpaikassasi. Ohjelman aikana palkanmaksustasi huolehtii Barona IT ja ohjelman päätteeksi siirryt sitten uuden työnantajan palvelukseen, niihin tehtäviin joihin olet harjoitellut ja opiskellut Elevated ohjelman aikana.

Helppoa, eikö olekin?

Meille tärkeintä on se mitä tapahtuu Osallistujan ja Yrityksen välillä ohjelman päätteeksi, eli se että osallistujat työllistyvät yhteistyöyrityksiin. Tämän yhteisen tavoitteen eteen teemme tiivistä yhteistyötä ohjelman aikana.

Kenelle ohjelmat on tarkoitettu?

Ohjelmat on suunnattu asiantuntijoille, jotka ovat jo työskennelleet ohjelmistokehityksen tai muiden IT-alan teknisten tehtävien parissa. Ohjelma voidaan suunnata myös täysin muilta toimialoilta tarvittavien substanssiosaajien rekrytoimiseen, joita tarvitaan IT-alan konsultointitehtäviin. Valitut henkilöt ovat osaavia asiantuntijoita, jotka etsivät uusia haasteita ja haluavat kehittää omaa osaamistaan moderneihin teknologioihin.

Lisätietoa Elevated-koulutuksista

Elevated-koulutuskokonaisuudet räätälöidään aina yhteistyössä ohjelmaan osallistuvan yrityksen kanssa. 

Usein kysytyt kysymykset

Ohjelmat on suunnattu henkilöille, jotka ovat jo työskennelleet ohjelmistokehityksen tai muiden teknisten IT-alan työtehtävien parissa. Valitut henkilöt ovat osaavia ohjelmistokehittäjiä tai IT-alan ammattilaisia, jotka etsivät uusia haasteita sekä haluavat kehittää omaa teknistä osaamistaan.

Ohjelmat sopivat hyvin kokeneempienkin ohjelmistokehittäjien ja IT-alan ammattilaisten kouluttamiseen ja rekrytointiin.

Intensiivikoulutus kestää seitsemästä päivästä kolmeen viikkoon riippuen koulutuskokonaisuuksien määrästä. Valitut henkilöt ovat kuitenkin lähtötasoltaan jo ohjelmointityöhön tai valittavaan rooliin soveltuvia, mutta intensiivikurssin jälkeen henkilöillä on kyvykkyydet toimia asiakkaan tuottavissa tiimeissä ja asiakasprojekteissa uusilla teknologioilla.

Koulutukseen valitut henkilöt tekevät työsopimuksen Barona IT:n kanssa, ohjelman jälkeen osaajien on tarkoitus rekrytoitua yhteistyöyrityksiin. Ohjelma kestää kokonaisuutena kuudesta kuukaudesta 12 kuukauteen. Ohjelma voidaan toteuttaa myös suorarekrytointina, joka vaikuttaa hinnoitteluun.

Ohjelman päättymisen jälkeen henkilöiden on tarkoitus rekrytoitua yhteistyöyrityksiin, jossa työssäoppiminen on koulutuksen aikana suoritettu.