Koulutusta moderneihin teknologioihin

Rekrytoimme tiimiisi alan osaajat haluamaltasi toimialalta ja lisäkoulutamme heistä valittujen teknologioiden huippuja.

Mikä on Elevated?

Elevated on keino rekrytoida valmiita IT-alan ammattilaisia ja lisäkouluttaa heidän osaaminen täsmäämään asiakkaamme tarpeita vastaaviksi.

Ohjelmistokehittäjille ja teknisille asiantuntijoille ohjelmat tarjoavat mahdollisuuden lisätä teknologiaosaamistaan intensiivisen koulutuksen avulla ja päästä töihin mielenkiintoisiin tehtäviin uudelle uralle.

Kenelle ohjelmat on tarkoitettu?

Ohjelmat on suunnattu asiantuntijoille, jotka ovat jo työskennelleet ohjelmistokehityksen tai muiden IT-alan teknisten tehtävien parissa. Ohjelma voidaan suunnata myös täysin muilta toimialoilta tarvittavien substanssiosaajien rekrytoimiseen, joita tarvitaan IT-alan konsultointitehtäviin. Valitut henkilöt ovat osaavia asiantuntijoita, jotka etsivät uusia haasteita ja haluavat kehittää omaa osaamistaan moderneihin teknologioihin.

Mukana alan parhaat kouluttajat Suomesta ja maailmalta!

Kouluttajakumppaneina aina osaamisalueen/teknologian huippukouluttajat mm. Wunderdog, PolarSquad, Fraktio ja Thoughtram. Koulutukset räätälöidään yrityksen tarpeiden perusteella ja koulutusten järjestämisestä vastaa Barona IT.

Esimerkkejä koulutuskokonaisuuksista

Valitse valmis kokonaisuus tai räätälöidään tarpeeseenne paremmin sopiva ratkaisu. Me Barona IT:llä huolehdimme kaikesta puolestasi.

Moderni verkkopalvelukehitys

  • Ohjelmaan rekrytoitaville lisäkoulutetaan modernin verkkopalvelukehityksen edellyttämät teknologiat ja menetelmät.
  • Kokonaisuus koostuu modernista front end-, back end- ja rajapintakehityksestä. Koulutettavat teknologiat ja koulutusten sisällöt voidaan räätälöidään yrityksen tarpeen mukaiseksi.

Pilviteknologiat (AWS)

  • Ohjelmaan rekrytoitaville lisäkoulutetaan modernin pilvikehityksen edellyttämät teknologiat ja menetelmät.
  • Ohjelmassa koulutetaan AWS-pilviteknologioita ohjelmistokehittäjän tai infra-asiantuntijan näkökulmasta. Ohjelmaan sisältyy AWS-sertifiointi.

Pilviteknologiat (Azure)

  • Ohjelmaan rekrytoitaville lisäkoulutetaan modernin pilvikehityksen edellyttämät teknologiat ja menetelmät.
  • Ohjelmassa koulutetaan Azure-pilviteknologioita ohjelmistokehittäjän, infra-asiantuntijan, tietoturva-asiantuntijan tai datan hallintaan liittyvien roolien näkökulmasta. Ohjelmaan sisältyy sertifiointi.

Elevated – ohjelma voidaan rakentaa myös niin, että etsimme yritykseen tietyn toimialan substanssiosaajia ja lisäkoulutamme heille tarvittavan teknologiaosaamisen. Esimerkiksi taloushallinnon ammattilaisista Dynamics 365 Finance -konsultteja.

Usein kysytyt kysymykset

Ohjelmat on suunnattu henkilöille, jotka ovat jo työskennelleet ohjelmistokehityksen tai muiden teknisten IT-alan työtehtävien parissa. Valitut henkilöt ovat osaavia ohjelmistokehittäjiä tai IT-alan ammattilaisia, jotka etsivät uusia haasteita sekä haluavat kehittää omaa teknistä osaamistaan.

Ohjelmat sopivat hyvin kokeneempienkin ohjelmistokehittäjien ja IT-alan ammattilaisten kouluttamiseen ja rekrytointiin.

Intensiivikoulutus kestää seitsemästä päivästä kolmeen viikkoon riippuen koulutuskokonaisuuksien määrästä. Valitut henkilöt ovat kuitenkin lähtötasoltaan jo ohjelmointityöhön tai valittavaan rooliin soveltuvia, mutta intensiivikurssin jälkeen henkilöillä on kyvykkyydet toimia asiakkaan tuottavissa tiimeissä ja asiakasprojekteissa uusilla teknologioilla.

Koulutukseen valitut henkilöt tekevät työsopimuksen Barona IT:n kanssa, ohjelman jälkeen osaajien on tarkoitus rekrytoitua yhteistyöyrityksiin. Ohjelma kestää kokonaisuutena kuudesta kuukaudesta 12 kuukauteen. Ohjelma voidaan toteuttaa myös suorarekrytointina, joka vaikuttaa hinnoitteluun.

Ohjelman päättymisen jälkeen henkilöiden on tarkoitus rekrytoitua yhteistyöyrityksiin, jossa työssäoppiminen on koulutuksen aikana suoritettu.

Ota yhteyttä

Janne Länsisyrjä

  • Myynti ja ohjelmien hallinointi
  • 0405431684

Janne Muurinen

  • Myynti ja sopimukset
  • 0400367344